Güncelleme var mıdır hocam
hocam hayırlı olsun benimde iş ile ev arasındaki mesafe git-gel 6 km ve düz yol
bende elektrikli scooter ile benzinli scooter arasıda kaldım, nedense benzinliler daha mantıklı geliyor ama bilemedim geri bildirimlerinizden mahrum bırakmayın
tek teker dahil tüm mobilite araçlarını kullanmış birisi olarak böyle bir şey için en uygun en mantıklı taşıt hala 50cc bir motosiklet. Yakıt anlamında çok az yakar ki elektrikli olanları da var. Scooter konforsuz ve trafikte motosiklete göre bile az fark edilen bir araç.
Tabi deneyimleyin bir bakın ama size uymazsa satıp 50cc ye geçin
Çok güzel yazmışsınız, profilimdeki nımaramı da ekleyebilir misiniz
Benimde 900 diye aklımda kalmış hocam garajda şu an park edili

seninkini düşünemiyorum yani uçuyodur. Ben birinci vites yokuşu çıkıyorum çok fena bi scooter
hocam 34km bu araçla nasıl gidip geleceksiniz? düz bile olsa çok yorucu olmayacak mı?
Mantıklı düşünmüşsünüz bende de var ise gidip geliyorum trafik kurallarına uyun ışıkta durun ceza yemezsiniz ama hayat kurtarir. Sağ sola birşey asmayin çanta varsa sırtınızda olsun.
Arkadaşlar bugün 19.5 km'yi scooter ile geldim.
Hava sisliydi sanki yağmur yağıyormuş gibi üstüm ıslandı. Yerler dün yağmur yağdığı ve ıslak olduğu için üstüm başım battı biraz.
Hava buz gibiydi gelirken çok üşüdüm. Kar maskesi ve eldiven ile geldim. Trafikte giderken sanki birisi arkadan geçirecek gibi hissediyordum. Hep o korkuyla geldim. Scooter anlam veremediğim bir biçimde bayır aşağı giderken 45 te sabit kaldı hep. düz yerde 50-52 gidiyordu. Batarya full iken 19.6 km full çift çeker ve turboda geldim şarj seviyesi 46-49 arasındaydı.
Çekişi o kadar güzel ki hayran kalıyorsunuz. Belli bir süre düz gittikten sonra sanki gitmiyormuş gibi geliyor. Durup hızlandığınızda ise uçtuğunu hissediyorsunuz.
Alet gayet güzel fakat yağmurlu ya da soğuk havalarda kullanmamak gerek.
Her tarafı çamur oldu

Çabuk kirleniyor.
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Kalın sağlıcakla.