Merhaba, YouTube kanalımda oyun gizemleri, bilinmeyenleri, karakter hikayeleri gibi oyun üzerine kaliteli kurgular ile içerikler üretmekteyim. 1 aylık bir kanalım henüz. Fakat gösterim tıklama oranları çok düşük (5-6) bu sebeple başlıktaki soruyu kendime soruyorum.
Sizce oyun ile devam mı yoksa X kişisine ne oldu tarzı, sosyal medyadaki eski ve olaylar üzerine içerikler mi yapmalıyım?
Yaptığım oyun videoları çok garip seviyelerde izleniyor, 50k izlenen de var, 2k zor görende var.
Fakat x kişisine ne oldu diye yaptığım bir video 360k izlenerek 2 hafta gibi kısa sürede para kazanma özelliğimin açılmasını sağladı.
Oyun içerikleri yıllardır youtube'da milyonlarcası üretildiği için bariz farklı ve bilinmeyen bir şey yapmam çok zor, fakat diğer seçenekte daha spesifik ve bilinmeyen özgün şeyler çıkartabilirim.
Ama bu tarzda da CharmQuell çakması damgası yenilmesi çok olası olduğundan kaygılı bakıyorum oraya.
Bu sebeple kararsızım, sizce hangisi daha mantıklı?
Aksine çok izlenen oyun kanalları var. Mesela benim oyun shorts kanalım var. 30-40 Dk lık oyun videosu çekip insanlara izletmek zor. Bende 1 aydır yapıyorum videoları yeniyim ama 1000 aboneye ulaşmak üzereyim. Bunun içinde destek istiyorum ayrıca kanalıma göz atmak istersen ve fikir almak istersen ulaşabilirsin. Kanalım @beamngskills bu arada.