Arkadaşlar selamünaleyküm normalde bu sorunun bu konunun yeri burası olmadığını biliyorum ama diğer platformlar genelde Ergen tavırlar sergilediği için buradaki hocalarımın çoğunun evli bu yollardan geçmiş bekarların da daha olgunca cevap vereceğine inanıyorum

Benim sorunum şu ben a şehrinde yaşıyorum 3 yıldır konuştuğun kız b şehrinde yaşıyor aramızda 20 saat mesafe var aramızdaki ilişki ciddi bir ilişki evlilik meselelerine dayandığı gün bugün yani nasipse 1 yıl sonra nişan düşündük 1 yıl sonra da evlilik ama şöyle bir sorunumuz var

Bu ilişkiden kızın ailesinin haberi yok benim ailemin biraz biraz haberi var yani ikimizin de ailesinin adam akıllı haberi yok uzak mesafe olduğu için kız tereddütte verir mi vermez mi diye sonuçta her anne uzak bir şehir duyunca araya Özlem geleceğini çok iyi bilir kız da bu yüzden verir mi vermez mi annesi diye çok aşırı tereddütte kendisi şu an üniversite okuduğu için annesine söyleyemiyor çünkü okul okuduğu için direkt olumsuz yargı ve kabul etmeyeceklerini iyice emin
Bu uzak mesafe olayından dolayı evlenme konusu biraz problem oluştu çünkü ail e bir problem çıkartabilir günlerdir aile probleminin içinden çıkamadık

Başına bu olay gelenlerin veya gelmeyenlerin bu konuda fikirlerini istiyorum Sizce ne yapmamız lazım şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için