zorumuza birşey gitmiyor ki ben fanatik bile değilim farkettiysen türk takımları dedim tek bir takım için birşey söylemedim asıl sorun şu sizin her takımı size düşman sanmanız böyle bir durum yok en ufak birşey söylendiğinde direk saçmalamaya başlıyorsunuz bugün gs yatışlarda olduğu halde 4 yedi demekki yatmasaydı 8 e giderdi gs güzel oynadı vs vs diyen arkadaşlar maçı uzaydan izledi galiba
Maçta kırmızı kart olduktan sonra koptu hatta golü yiyince koptu. Mutlak gole ihtiyacın olduğu bir maçta sence alınması gereken bir risk değilmiydi. Herşeyi geçtim siz beki olmayan bir takımın uefa kupası falanmı alacağını sandınız hayret birşey. Bu turu geçse sonraki turda elenirdi bu takım. Türk yöneticilerden bir cacık olmaz. Plansız programsız transfer yapıyorlar. Uefa kupası istiyoruz diyorlar adamlar takımdaki taş gibi bekini satıyor. Hadi onada birşey demiyorum yerine oyuncu al desen aldıkları adamın bedenini futbol terketmiş zaten. Sol beke adam alıyor bu sefer kadroya yazamıyor. Yemin ederim rezillik valla. Ah bu müteahhit kafası batırdı bu ülkeyi.