Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy eğitimleri hiç bilmeyen insanlar için güzel olabilir. Ben belki atladığım noktalar vardır diye ruhinin eğitimini almıştım, bilmediğim çok az şey öğrendim ama iyiydi. Buradaki eğitimleri hiç dikkate almıyorum bile, yok günde 3-5 video at şu saatte at bundan ibaret.

İstikrar konusu önemli ama videolar da önemli. Hatta video iyiyse sadece başlık ve küçük resim bile yetiyor etiket, açıklama olmadan bile uçup gidebiliyor. Yıllarca youtube da takıldım ilk göz ağrımdı yine de bıraktım tiktok ve instagramdaki kısa videolarım daha çok izleniyor.

Yeri gelmişken ekleme yapayım dedim, başarmanıza sevindim hocam (:
Ben çok yerde deneme amaçlı çalışmalar yapıyorum açıkçası. Instagram youtube. Algoritma ağırlıklı.
genel de sonuçları örneklerle cok konuda r10 da cevap olarak yazıyorum. Bazen istatistikler.
Başkalarının tecrubelerini de inceliyorum. Konuşuyoruz.

Udemy gibi Pro eğitimlerde youtube ücretsiz creators eğitimlerinin anlatımı aslında . Ama sıfırdan başlayanlar icin kaliteli eğitimlerin faydası olabilir tabii.

Ruhi ye şimdi kendi adını kullanmadan bir kanal açtır eski kanalı gibi olamaz kesinlikle. Büyütemez. Çoğu büyük kanal eskiden girdi sabırla marka oldu.
Baris özcan da yıllarca az izlendi unutmayalım ki.
Bu işin sihirli formülü yok.

Sosyal medyada en adil ve hızlı büyüten benim gördüğüm tiktok. Yeni de olsan keşfete hızlı atabiliyor parlatıyor .
eskiye göre biraz daha zorlaştırdı Ama olsun : )