Konu
Deneme Amaçlı Boş Site
22-02-2024, 20:20:57
Misafir
DiZiNi adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
neyi deniyoruz ? adsense enayimi diyemi
OnurOzden adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Şansa bu kadar inanıyorsanız deneyebileceğiniz başarılı olma olasılığı daha yüksek olan şeyler var. Elinize telefonunuzu alın ve bulduğunuz en yüksek binadan aşağı atın. Düşmezse sizindir, düşerse hiç sizin olmamıştır.
Spoiler Göster
İzahı olmayanın mizahı olur. Gerçeklerle yüzleştireyim sizi. Telefonun 10 katlı binadan aşağıya düşmeme olasılığı daha yüksek.
Dryas adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Şimdi siz reklam veren olsanız, reklamınızın hiç hiti olmayan sitede yayınlanmasını ister miydiniz? Hiç müşteri gelmeyeceğini bildiğiniz halde bir sitede yayınlanıp cepten para ödemeyi kabul ediyorsanız saygım sonsuz. Tr de adsense fiyatlandırmasının diğer ülkeler ile kıyaslandığında düşük kalmasının nedeni aslında bizim düşünce yapımız temelli ortaya çıkıyor.
Misafir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
En geç Perşembe sabahı ret cevabı gelir. O kuyuya ben de taş attım, sekti yüzüme geldi 😂
DesDeRe adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Önyargılı olmayın dostlar, boş siteye onay aldım konusu da mevcut
https://www.r10.net/adsense-hikayem/...-bos-site.html
ErkutErcelik adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Çok iyi bir şey yapmışsınız , denemek en çok eleştiri alınabilecek konudur zaten, yeterince de almışsınız
Ben sonucu merak ediyorum ayrıca bizi zahmetten kurtarıp sonucu bizim için öğreneceğinizden size teşekkür de ederim.
cagritr4 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
5 gün içinde yapım aşamasında olan sayfalar ekranlardan dolayı ret vermişti umarım onayla sonuçlanır
by_tmrci adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
eger bi sekilde hit cekerseniz birazda sansiniz varsa onay alabilirsiniz.
Perumaaa adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bende az önce domansiz gönderdim 😁 şansla oluyorsa...
İkinci siteyi de onaya gönderdim
Henüz İlk siteden tık yok