performans ve servis desteği olarak kesinlikle evet
kalite olarak kesinlikle hayır.

yaşadığım sorunlardan bahsedeyim malzeme kalitesi bir kere çok dandik hissettiriyor, batarya ömrü çok kısa, yazılımında bazen buglarla karşılaşılabiliyor. Yazılım bug'ından örnek vermem gerekirse ilk aldığımda bazen bağlandığım wifinin internet erişimini kesiyordu yani nasıl oluyorsa wifi açık ama internete kimse giremiyordu wifi bağlantısını kessen bile. İnternetten araştırdığımda da bu sorunu yaşayanlar için monster destek sunmuş vs. ama bir çözüm bulunmamıştı. Kendim çözümünü bulmuştum modemi kapatıp açıp ve wifi driverını baştan yükleyince düzeliyordu. Bu sürekli olunca tabi ki çok uğraştırıyor ve can sıkıyordu sonradan pek olmamaya başladı. Sorun tabi wifi'dendir belki falan diyebilirsiniz ama telefonun hotspot internetini bile bir şekilde bozuyordu

Performans olarak da gücünün kaldırabileceği tüm oyunları rahatlıkla oynatıyor ısınma sorunu olmuyor çünkü fanlar maşallah elektrikli süpürge gibi çalışıyor. O yönünü çok beğeniyorum.
Teknik destek olarak da ücretsiz bakım olayı gerçekten çok iyi 2 saatte bakım yaptırıp bilgisayarınızı hemen alabiliyorsunuz.

not: tecrübelerim abra serisinden bir model için geçerlidir belki diğer modelleri farklıdır yanlış da yönlendirmeyeyim.