kerimyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, iyi geceler. Nasılsınız?

Sormak istediğim şu arkadaşlar PUBG Mobile üzerine belirli bir kitleme her gün yayınlar yapıyorum. Sosyal medya üzerinde toplam 500k civarında takipçim var ve bir çok yayıncı ile iletişimim mevcut. Aynı zamanda NWA Games adı altında oyun turnuvaları ve oyun haberleri için bir sitenin yapım aşamasındayız. Sizce buna ek olarak oyun sektörü için neler yapabilirim? Yayın harici çok fazla boş vaktim oluyor. Az az olsa da her ay yatırım yapabileceğim bir kaç proje daha gerçekleştirmek istiyorum. Oyun sektöründe proje gerçekleştirmek isteyen veya mevcut projesi olan varsa beraberde geliştirebiliriz. Tavsiyelerinize açığım. Yeni fikirlerinize de açığım. Teşekkür ederim.
Bence sizin için epin sektörü en mantıklı proje olur aslında sizin için. Tedarikçide bakiye bırak bittikçe yükle apiye bağla sipariş geldikçe ürünü apiden çeksin teslim etsin. Sende canlı destekten müşterilerle ilgilen. Yayıncı çevrenizde varmış reklama da para ödemezsiniz.
Onun dışında oyun hesabı satışı olabilir.
Oyunculara yönelik 3D ürün, tshirt, kılıf vs ürettirilip satılabilir. Benim aklıma gelenler bunlar.