Mfile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hayırlı olsun benimde iş ile ev arasındaki mesafe git-gel 6 km ve düz yol
bende elektrikli scooter ile benzinli scooter arasıda kaldım, nedense benzinliler daha mantıklı geliyor ama bilemedim geri bildirimlerinizden mahrum bırakmayın
Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek teker dahil tüm mobilite araçlarını kullanmış birisi olarak böyle bir şey için en uygun en mantıklı taşıt hala 50cc bir motosiklet. Yakıt anlamında çok az yakar ki elektrikli olanları da var. Scooter konforsuz ve trafikte motosiklete göre bile az fark edilen bir araç.

Tabi deneyimleyin bir bakın ama size uymazsa satıp 50cc ye geçin
Denokaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel yazmışsınız, profilimdeki nımaramı da ekleyebilir misiniz
beratomermutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde 900 diye aklımda kalmış hocam garajda şu an park edili seninkini düşünemiyorum yani uçuyodur. Ben birinci vites yokuşu çıkıyorum çok fena bi scooter
PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 34km bu araçla nasıl gidip geleceksiniz? düz bile olsa çok yorucu olmayacak mı?
MDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı düşünmüşsünüz bende de var ise gidip geliyorum trafik kurallarına uyun ışıkta durun ceza yemezsiniz ama hayat kurtarir. Sağ sola birşey asmayin çanta varsa sırtınızda olsun.
Arkadaşlar scooter ı dün teslim aldım. Eve gidip kurdum şarj ettim ve teste başladım. Hız limitini gönderen firma kaldırmış. Gaza basınca 52-53 gidiyor. Önce kardeşimle bindik. O 55 kg ben 85. 2 kişi rampa gibi yerlerde zorlandı ama düz yerlerde bana mısın demiyor. Tek başıma bindiğimde ise scooter uçuyordu. Çok rahat 52-53'leri görüyor. Bizim oturduğumuz yer hep bayır düz yer çok az. Çok zevkli, eğlenceli ve bir o kadar da tehlikeli bir araç. Kullanırken zevk alıyorsunuz. Çok dikkatli olmak gerek. Yıllardır araba sürdüğümden, arabadan inmediğimden hep yolun ortasında gidiyorum sonradan farkediyorum yolun ortasında olduğumu. Yolun kenarından gitmeye alışmam gerek. Bugün hava kapalı ve yağmurlu gibiydi o yüzden işe gelmek istemedim. En kısa zamanda işe gidip geleceğim ve buradan 17 km'yi kaç dakikada gittiğimi de bildireceğim.
Bildirimden rahatsız olacak arkadaşlar varsa hepsinden özür dilerim.