1- Backlink yeni alınan domaine kasılır. Eskisi 301 yönlendirme olduğundan dolayı eski domaine kasmanın bir anlamı yok.
2- 301 olayının tam oturması aylar alabiliyor. Eğer siteyi yeni yönlendirdiyseniz en anazından domain süresi bitene kadar elinizde kalsın. 301 çaktığınız domain süresi çok az kalmışsa kesin uzatın.
3 - Eğer son çektiğiniz 301 üzerinden en az 3 ay geçmişse bir öncekini yenilemeyebilirsiniz. bunu bu şekilde hesap edin.
İyi çalışmalar.
Kısaca anladığım linkler oturana kadar ana siteyi koruyun elinizde bulundurun. linkler oturdukdan sonra salabilirsiniz diyorsunuz. Ama oraya alınan backlinkler bir soru işareti, herhangi hosta bağlı olmayınca hepsi çöpe gitmiş olucak gibi gözüküyro mantıken? seo mantık dışı ilerler bazen sadece tecrübesizliğimden konuyu anlamak için soruyorum efendim.