Hocam hiç bana vazife değil, belki kızacaksınız da ama neden bu çabanız. Kişisel zevkinize aldığınız bir şeyi şirkete gider göstermek etik mi sizce, zaten muhtemelen tüm yakıt masraflarınızı gösteriyorsunuzdur. Bunu da ödemiş olun
Hiç etik olmadığına katılıyorum ama ailemde de bu var ve maalesef buna mecburuz. O kadar ağır vergiler varki maalesef bu işlere zorunlu kalınıyor. Öpmeyince öpüyorlar.
Hocam telefon da işin bir parçası olduğu için gider gösterilir ama daha önce telefon gider gösterdiyse adet sorun olabilir. Vergiler malesef o kadar fazla ki insanın tadı tuzu kaçıyor. Mal satıyorsun, %20 kdv, %15-20 gelir vergisi, cart curt derken kendin para kazanamıyorsun. Alacağın 70 bin liralık telefonun 35 bin lirası vergi.
Niye gider olarak gösterilmesin elbette gösterilir.
Gösterebilirsin hocam, etik değil diyen arkadaşlara katılmıyorum, 2 telefon parasına 1 telefon alınıyor ülkemizde, demekki sizin şirket/işyeri için almanız gereken telefon hazinede.
İş ile bağdaştırabileceğiniz herşeyi gider gösterebilirsiniz hocam telefon gibi teknolojik aletlerde bunlardan biri ve gayet etik bir durum sonuçta günümüz ihtiyaçları ve iş için de kullanıyoruz. Örn: x firmanın kurumsal müşterisiyiz ve telefon aldığımızda otomatikmen şirket adına faturalandırılıyor zaten etik olmasa onlar neden faturalandırsın
Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle

Bir kaç kaynaktan baktım gösteriliyor ya da gösterilmiyor dediler belli bir sonuca ulaşamamıştım ayrıca Amerika'da 40.000 tl olan telefonun burada 80.000 tl olması etik değil kural buysa kurallara göre oynamak gerekiyor demek ki

Zaten kdv dediğimiz vergi türü hiçbir zaman cebine girmez sürekli devir edecek kendini