Bizim normal blog sitelerde olsa keşke bassaydık parayı
Sattığınız içerik nedir hocam
sattığınız içerik nedir hocam belki işime yarayan birşeydir gizli değilse öğrenebilirmiyim
Merhaba reklam türü trafik mi satış mı
Tebrikler.
Reklam bağlantısını direkt shopier mağazanızın adresi olarak mı çıkıyorsunuz? yoksa başka bir site üzerinden mi?
Tebrikler hocam reklamı nerden verdiniz
Eğitim sektörü mü hocam bari onu söyleyin 😊 Eğitim mi satıyorsunuz yani
Tebrik ederim hocam sakıncası yoksa reklam türü hakkında özetle bilgi verebilir misiniz
Daha çok siparişinizin olması dileğiyle hocam
Tebrikler
Mesela cevap verilirse herkes efaydasi olabilecek bir soru: Meta uzerinden reklam yaparken nelerde basarisiz oldugunuz, nelerde basarili oldunuz, ne tur ayarlar ya da denemelerin faydasi oldu ve bu performansa en cok katki saglayan ayar nedir? Ne oneririsiniz meta uzerinden reklam vereceklere?
Satışlar katlanarak daim olsun inşAllah. Böyle konuları her sektörden, işini layığıyla yapıp hakeden herkesten görelim. Kazanç konuları o sektörde ol ya da olma motive ediyor. Belki de hiç aklında olmayan bir sektörse yeni bir kapı oluyor insana.
Harika bir paylaşım. r10 da görmek istediğimiz konular bunlar...

tiktoktan reklam verdin mi?
yoksa dijital içerik arşivi satan vip lisans sen misin

bol kazançlar hocam
Bol kazançlar profilinizi incelediğimde sanırım oyun sektörü ile alakalı dijital kod vs satışı yapıyorsunuz Tebrikler
Tebrik ederim kazancınız daim olsun, satışlar yurt içinemi yurtdışınamı.
Ürün paylaşma yerine sadece nasıl ürün bulma şansımız ile ilgili küçük tiyo olsa bile yeterli bilen biri devamını getirir
Dijital Ürün mü yoksa fiziksel ürün mü?
Söylerseniz sevinirim merak ettim çünkü ama söylemeseniz de önemli değil, hayırlı işler
@berathizms; hocam benimde trendyolda ürünlerim var, shopiere yüklesem insanlar nereden bulup alacaklar ? bu da trendyol gibi bi e pazar mı ?
Bol kazançlar
Maşallah hocam Allah daha çok versin.
Bereketli kazançlar olsun hocam gerçekten çok iyi rakamlar. Meta reklamlarında dikkat etmemiz gereken nedir örneğin emlak üzerinde nasıl reklamlar çıkabiliriz. Bir kaç tüyo verirseniz sevinirim.
Merhaba hocam emeginize sağlık umarım cok iyi yerlere gelirsiniz akraba ve yakinlariniza sakin soylemeyin gerci cin gibiler ogreniyorlar bir sekilde shopier yerine kendi sitenizi açmayı düşündünüz mu hiç
bol kazançlar. gençlere ilham olması için paylaşmanız iyi olmuş. (:
İlgilenen arkadaşlar için açık arttırma konusu açtım. İlgilenenler teklifini verebilir, yarattığım rahatsızlık için özür dilerim.
https://www.r10.net/djital-urunler-a...-128200-a.html