Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba öncelikle benim bir bot panelim var amacım reklam yapmak değildir.

Panelimde kendi hesaplarınızı yani datanızı yükleyip o datalarınızı toplu şekilde yönetmenizi sağlıyorum örn takipçi beğeni vb.

Smm paneller için api yazacağım fakat piyasada bulunan tüm smm panel yazılımlarının api yapısı aynı olduğu için mecburen bazı konularda kısıtlanıyorum

Örneğin çeşitli konfigürasyonlar olsaydı güzel olurdu mesela sipariş verirken kullanıcı bizim bot panelimizde bulunan özellikleri api ile ayarlatmak mümkün ama kullanıcının altta ki formatta gönderme yapması gerekiyor.

Örneğin acunmedya hesabına 1.000 adet takipçi göndericek bu takipçilerin birden gelmesini istemiyor her 15dk da 30 tane gelsin istiyorsa
acunmedya|15|30|1000

bu şekilde gönderirse eğer sistem sorunsuz işleyecek fakat smm panel tarafında bir configürasyon olsa bunun için harika olurdu
Örneğin kullanıcıdan kullanıcı adı ve miktar isteniyor bu kısma birde Her 15dk şu kadar takipçi gönder veya Her 1dk da 1 takipçi gelsin gibi ayarların seçilebilir olması güzel olurdu.

Kullanıcının seçimine göre yine apiye şu formatta gönderim yapılırsa
acunmedya|15|30|1000

Yani bu biraz özel bir istek tabii
Bahsettiğiniz özellik için aynı servis başlığıyla "Yavaş, Orta Hızlı, Anlık" olmak üzere 3 farklı servis oluşturulabilir. Böylelikle hızını buradan anlayabilirsiniz.