Herkese Merhaba. Aylık 1800 - 3000 TL aralığında değişiklik gösteren gelire sahip sitelerim var. hiç ilgilenmediğim aylarda 1500 - 1900 arası getirirken ilgilendiğim zaman bu gelir %40 - %60 oranında artış gösteriyor biraz güncel olunması gerekiyor. Memuriyet durumu nedeniyle adsense de dahil olmak üzere hepsini toplu olarak satmayı düşünüyorum. siteler uzun zamandır bende olan ve önemsediğim sitelerdir. Satışa koymadan önce bu alanda bilgili olan kişilere danışmak istiyorum. Hepsini toplamda kaç TL'ye satmamı önerirsiniz? Veya teklifi olan var mı?

A sitesi evcil hayvan sitesi keşfeti açık gelirin %80'i buradan geliyor. Bayadır içerik giremediğim için keşfetten şu an ziyaretçi gelmiyor günlük hit 1k ve üzeri değişiyor
B sitesi evcil hayvan sitesi günlük 10 TL civarı bırakıyor uzun zamandır ilgilenemiyorum ilgilenildiğinde günlük 30 TL'ye kadar bıraktığı oluyordu
C sitesi sağlık sektörü ile ilgili bir site öğrencileri ilgilendiriyor üniversiteler açıkken günlük 10 TL civarı bırakıyor
D sitesi şehirlerle ilgili bilgi veren bir site (gezi vs. değil) günlük 10 TL bırakıyor.

Tanıtım yazısı, footer vs. satarak da kolaylıkla gelir elde edebilirsiniz. tanıtım yazısı birçok kez sattım ekstra olarak uğraşmıyorum sadece arayıo bulanlara satıyorum. footer hiç çıkmadım. sadece B sitesini A sitesi için paravan olarak kullanırken footer çıktım. alacak kişi adsense'ye ek olarak bu şekilde de gelir elde edebilir. Ayrıca biraz uğraşırsanız veteriner, pet shop, öğrencilere göre kitapları olan yayınevleri ve benzeri firmalardan da reklam alabilirsiniz. Örneğin bir çiftlik için 1 yıllığına 5k'ye site içi reklam almıştım.