durgutolga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir sizinle aynı durumları yaşamışız, öncesinde yarısını isteyince kaçıyorlar ve şu konuda çok haklısınız, işi düşmese zaten samimiyet kurmayacaklardı. Ben yaşı bizlere yakın diye güveniyorum veya doktor oluyor mesela para sorunu olmaz diye düşünüyorum ama daha 1 saat önce doktor ile tartıştım ödeme yapmadı Burada akıllanıp yazan arkadaşlar çok haklı.
artık kural değişti samimiyet yok yaptıracaksan buradayım parayı ver öle yoksa eyvallah dolandırıl gel dolandırılırsan 2 katı fıyat ver busefer kendısı bırdaha dolandırılsın içim rahatlıyor böle dolandırılıp gelenlere 2 katı fıyat verınce mutlu oluyorum benim artık samimiyetim para iş yaptıracaksa önce para doktora gidiyorsun önce para sonra iş diyorsa önce para sonra iş bundan sonra isterse hiç iş gelmesin ama bilgi ve birikim sayesinde yine bize muhtac olacaklar o yüzden dolandırılanlara acıma yapıstır 10 katı fiyat aglasınlar hatta parayı yollayınca 7 gun de biticekse 20 günde bitir ver daha cok ağlasınlar.. ama samimi düzgün parayı veren insanlara ise hiç mağdur etmeden gününde teslimat bizim işimiz