Bu öyle dışarıdan bakıp da ben de yapayım dedıgınızde. E ben nıye ızlenmıyorum husranını düşeceğiniz bir konu. Pakistan vietnam bir de korelile sanırım cok yapıyor bu ıslerı gordugum akdarı ile. Hep hile hurda ama aynısını yaptıgınızda sızde olmayacak. Görunenın ardında yaptıkları baska seyler de var. Burada size yazsam sanırım sabaha kadar surer. Vıdeonun basına ve sonuna kurala uyan bır kaç dakka vıdeo koyup ortasına telıflı spam içeriği getııyorlar. Sonra ızlenme ggeldıkten sonra ortasını sılıyorlar. ****** kapak resmi koyup sonra kaldıtıyorlar. Aranan ama youtube politikasına uymayan sorgularla oymatma listeleri yapıyorlar. Basına 1 tane 3 sanıye vıdep koyup ıkın cı vıdeo olarak kurala uyan bır kanalı koyuyorlar. Aynı baslıkları ellerındekı tum kanallarla vıdeo atıyorlar benzer ve kendi trendlerini oluşturuyorlar. Buyuk haklara sahip şirketlerle paravan işler yapıyorlar vs vs anlatmakla bıtmez. Yuzde doksanını bılıyorum uyguladıklarının ama sinir şeyler bunlar. Tekl basınıza sızı yorar. Bunlar ekip olarak çaışıyorlar. Hatta şirketleri var . Ekipte çalışanlartı felan atıyorlar resımlerını. Öyle basit bir olay değil yanı cok heveslenmeyın boşa.