Arkdaşlar merhaba,

Birkaç ay önce yeni bir şirketle çalışmaya başladım Katar merkezli. Maaş anlaşmamız 75 gün sonra 30 günlük maaş şeklinde ama 75i geçip uzadı hep zamanında alamadım doğru dürüst.

İlk maaş ödemesini yaptılar aylar önce Vakıfbank hesabıma, Swift ödemesi olduğu için ve Vakıfbank muhabir anlaşması olmadığı için para ulaşmadı ve geri döndü bende başka bir banka hesabı verdim yine gecikmeli filan geldi hesabıma üstüne de TL olarak gönderdiler, sorduğumda ise sen bize Dolar demedin ki dediler, sözleşmemiz Dolar üzerine diyince de bir şey demediler.

Sonraki maaşı yine Vakıfbank hesabına gönderdiler bende buraya gelmiyor niye ısrarla buraya gönderiyorsunuz lütfen diğer verdiğim bankaya gönderin dedim. Onlarda zaten bu para geri gelecek diğer bankaya geri gönderelim dediler ve birkaç gün sonra dekontunu attılar, biraz uzun sürsede hesabıma ulaştı. Geçen gün Vakıfbank"tan bildirim geldi diğer ödeme de ulaşmış bankayı aradım muhabir banka anlaşmamızı yaptık ondan dolayı artık ödeme alabilirsiniz denildi.

Karşı taraf aldığımı bilmiyor tabiki geri geleceğini düşünüyor. Yaklaşık 20 gün sonra yine maaş ödemesi yapmaları gerekiyor ama yine gecikecek yok muhasebeci bugün gelmedi müdür yok imza yok vs ileri atacak bu süreç.

Transferin geldiğini söylersem geri isteyeceklerine eminim günü geldiğinde biz sana tekrar atacağız şeklinde bir sebeple.

Sizce transferin ulaştığı bilgisini vermeyip maaş günü söylemek etik bir durum mu ?