çok geçmiş olsun , bende motorcuyum ağır cc motor kullanıcısıyım 20 senedir kullanmaktayım fakat kuryelerin çoğu maalesef çok dengesiz kullanıyor insaanlarn aklında kuryeler her an başa bela açabilecek kişiler oldu

bakış açısı bu yönde, buyüzden kurunun yanında yaşda yanıyor, bir motor 5 saniyede hızlanırmı, ? paralel caddede çıkış yaptığında çok hızlı olmasanda ani çıkış yapmış olduğun için görmemiş bakmamış olabilir, senin yerinde bir yayanın koşarak caddeye atladığını düşün ? nekadar hızlı çıkabilir ki? ama bu tip kazalarda çok oluyor ve sen bir motorlusun sen daha hızlı çıkabilirsin, ordaki konu 30-40-50-100 km hızla gittiğin yada gidebilme ihtimalin değil

ve kesinlikle ne olursa olsun kaçtığı için hatalı sen bile olsan artık %100 kusurlu kendisi, sen orda allah korusun ölebilirdin de.. bunu konu edebilirsin, konu ettiğinde gördüm ben bişiyin yoktu oyüzden gittim derse, kendini ele vermiş olur özrü kabahatinden büyük bir itiraf etmiş olur , bu şekilde yaklaşır hatta avukat tutarsan , ayaklarına kapandırırsın