her türlü erişir her türlü alır kardeşim benim de bir çok şey başıma geldi kimse rahat takılmasın
Aynen öyle.
Bir bakayım dedim. Konu içinde konu açmışsınız özet bir konu açsanız okurduk hocam. Anlamak için 10 tane konu okumaya erindim :/
Düzenlemeye çalıştım.
Devlet şahsen kullanıcıya doğrudan bulmaz. İlgili kurum veya şirketlere yazı yazar. Kurum veya şirket paşa paşa bu bilgileri vermek zorunda zaten de.
Bu script kime ait hocam? Admin bilgilerinize nasıl ulaşabilmiş? Ben buna takıldım açıkcası.
Sanırım r10 da fkt diye biriydi önceden almıştım.Admin bilgileri basitti.Tahmin etmiştir.Ek güvenlikler alındı herşey değiştirilip ek güvenlikler konuldu.
Whatsapta iki adımlı doğrulama açık mı kullanıyorsunuz?
Kullanmıyorsanız bırakın devleti cebinde 10 bin doları olana çözüm sunanlar var.
Açıksa ve bu durumu yaşadıysanız şaşıracağım.
Fikrim yok normal kullanıyorum.
Aynen Aylin başkomisere Whatsapp kendisinin bile erişemediği paneli vermiş, numarayı yazıp, bizi dinliyor sonrasında da başkomiser Mesut bizi sorguya alıp, Whatsapp loglarını önümüze fırlatıyor

Sitesini hackleyen(!) 2001 doğumlu kişinin bilgilerini bulan devletin Whatsapp aramaları veya mesajlarına da erişebileceğini düşünmek kusura bakmayın ama çok komik. Türkiye veya herhangi bir devlet Whatsapp mesaj veya arama kayıtlarına erişemez ki zaten bu kayıtlar Whatsapp tarafından da tutulmuyor.
Sana yalan borcum mu var ? Oyun parkı 2 sokak ötede git orda oyna burda ciddi bir şey diyoruz.Sana inandırmak zorunda değilim ama inanmak istiyorsan antalya alanya gökmen assubay arat bul numarasını sor kendisine numarasını burda paylaşırdım da uygun olmaz.Adamı arayıp numarasını da onay alıp paylaşırdım da (samimiyiz ) adamı meşgul etmek istemedim.Doğruluğunu ögrenmek istiyorsan sen araştır hacı .
Konu içerisinde o kadar çok konuya atıf var ki her bir konuya ayrı ayrı girip ilk konuyu bulmak gerekiyor ve oldukça zahmetli olmasının yanı sıra vakit kaybı aynı zamanda.
Konunuzu düzenleyip özet geçerseniz en başından hem kendinizi daha iyi açıklamış olur hemde konuya girenler bir fikir beyanında da bulunabilir.
Düzenlemeye çalıştım
https://www.whatsapp.com/records/login
Heralde bu yeterli gibi? Bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında yorum yaparsanız konu böyle uzar gider.
WhatsApp şifreli olabilir ama bu whatsapp erişmemesi için değildir 3. Şahıslar mesajlara erişemesin diyedir.
Herşeyin kaydı tutulur ve gerektiğinde delil sayılır.
Bilgi sahibi mi değilim ?Yalan mı benim yazdıklarım şimdi =).Profilimdeki numaraya lütfen yazın sizin için özel olarak assubaydan izin alacağım kendisiyle sizi görüştüreyim belki o zaman inanırsınız yazdıklarıma.Bulunmuş mu bulunmamış mı o söylesin size.Kişi ile bütün görüşmelerim wp arama ve yazışma üzerineydi.
Her başlıkta farklı bir link olunca bıraktım.
Devletin el atamayacağı yer yoktur ama bazı kör noktaları mevcuttur.
Düzenlemeye çalıştım konuyu.