Bu ticari ahlakla ilgili bir durum. Maalesef aynı durumla o kadar fazla karşılaştım ki, artık umursamıyorum
Ayrıca, bence alıntıladığım kısmı yapmayın hocam. Ticari ahlaka sahip olmayan kişiler yüzünden düzgün insanların kalbini kırmaya gerek yok
Haklısın, inan ben de istemem böyle durumu fakat aklıma çok güzel bir sözü getirdi. "Kurunun yanında yaşta yanar." yine de dikkatli davranacağım, çok teşekkür ediyorum.
Sırf meraktan satış konularında PM isteyen çok kişi var. Özellikle tradelerini profillerini mesajlarını incelediklerim oluyor. Tek amacı milletin projesini öğrenmekmiş gibi her satılık sitede bir PM istiyor

Hiç site alım ticaret puanı da yok mesela. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali her PM isteğine dönüyoruz ediyoruz ama ince detaylar konusunda dikkatli olmak lazım fazla detay vermemek lazım. Alıcı adam zaten detay istemeden konudaki değerler hoşuna gidince olur ben bunu alayım diyor direkt
Hemfikirim, bir de geçmişte şunları gördüm. Özel mesaj atmıyorum diye tepki gösterip bana özel mesaj atanlar ve dönüş yaptığımda da mesajımı okumayanları
abi birde bir konuda soru soruyorum konu açıyorum hemen pm atıp 100 tl ye hallederim 200 TL ye hallederim diye pm atanları oluyor
mesela wordpress sitemde şu sorun var diyorum pm kutuma 10 kişi yazıp para istiyor ücretli destek istesem yazardım
ben bu tarz kişilere gıcık oluyorum
O konuda daha önceleri ben de çok mesaj aldım fakat konu içerisinde bu durumu detaylı bir şekilde belirt, naçizane düşüncem.