eviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim, burada ne yazarsak yazalım. senin metabolizman, burada yazılanlara uymayacak, kendimden biliyorum karaciğer yağlanmasını azaltmak için, hamur işleri ve kızartma türü hiç birşey yememen lazım. en azından normal seviyelere inenene kadar. Basit bir ameliyat olacaktım, karaciğer yağlanmam çok fazla çıktığı için doktor, masa da kalırsın demişti açık açık. o Korkuyla, 2 ay sıkı diyetle(hamur işleri, düzensiz yemeyi bitirme, alkol ve kızartma) karaciğer yağlanmamı azaltmıştım. sonrasın da ameliyat olmuştum. Sana tavsiyem, aslanların içerisinde ürkek bir ceylan gibi hissetsen de, insanlara karış. İmkanın varsa, spor salonuna git. 1 ay boyunca, "burada ki en kilolu benim, bunu aşacağım" dediğin de, yolu aşmış olursun. Azmedersen, herşeyi başarırsın. Sağlıklar diliyorum
aynen öyle hocam . çok teşekkür ederim. bende masada kalırım ihtimaliyle girdim ameliyata . ama olmadı . önümde 15 günden az var . 15 kilo vermem gerek. 5 kilo verdim ilk on günde . odemden gitmiş. fazlası gerek. daha fazlası.