ingenious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, home ofis için yazıcı almayı planlıyorum. Çoğunlukla fatura kesme işlemleri için kullanacağım Wi-Fi özellikli Hp 2720 ve Canon E474 e göz attım. Hp 2720 nin kartuşu 100 çıktıdan sonra bitiyor diye şikayetleri okudum. 100 çıktı bana oldukça az ve maliyetli gibi geldi. Canon E474 e ait veri bulamadım. Önerebileceğiniz home ofis için bir yazıcı var mıdır ?
Satın almayı düşündüğünüz iki model de kartuş kullanan mürekkepli yazıcılar diğer yorum yapan arkadaşların da önerdiği yazıcılar tanklı mürekkepli yazıcılar. Sizin düşündüğünüz modellerin başlangıç maliyeti düşük görünür ama kullandıkça ister kendiniz doldurun isterseniz orijinal sarf malzemesi kullanın lanet olsun dersiniz ve astarı yüzünü geçer. Tanklı mürekkepli yazıcıların başlangıç maliyeti yüksektir ancak sık kullanacaksanız örneğin günde en az 2-3 çıktı alacaksınız baskı maliyeti açısından uygundur. Bunların dışında eğer sadece fatura yazdıracaksanız ve renkli ihtiyacınız yoksa ikinci el eski modellerden bir siyah/beyaz lazer yazıcı almanız en doğru seçim olacaktır. Daha detaylı bilgi için anabritannica'nın 18. cildinin 75. sayfasına... şaka şaka yazarsanız buraya yardımcı olmaya çalışırım.