Cümleten iyi akşamlar. Hatırlatmak gibi olmasın o görüntüleri ama 6 Şubat depreminden bu yana içimizde ki ürperti geçmedi. İyiden iyiye Psikolojimiz bozuldu. Hatta ara ara sallanıyormuşuz gibi hissediyorum hala. Psikolojik destekte aldım ama pek bir işe yaramadı. Takıntı haline geldi sanırım yada öyle birşey. Tavanda şu herkesin evinde olan yuvarlak taşlı avizelerden var. Dengesiz olarak taşlar ayrı ayrı sallanıyor. Açık bir yer yok, üst katta avizeleri etkileyecek kimse yok, elektrik tesisatında bir sorun yok. Video linki bırakmak isterdim ama konuyu okuyan benden yaşça küçük arkadaşlarım olduğunu biliyorum ve Doğru olmadığını düşünüyorum. Ailemle epeydir bu konuyu ara ara konuşuyoruz neden kendi kendine sallanıyor bu avizeler diye. Trajikomik bir durum olsa gerek oradan bakıldığında, bizde gülerek konuşuyoruz arada. Şuanda bile sallanıyorlar. Merak ettiğim şu ki; bizim durumumuz da olan var mı? Yani böyle evinde kendiliğinden sallanan avize taşlarına ev sahipliği yapan var mı? Kafayı yediğimi düşünenlere video atabilirim. Daha o kadar balataları sıyırmadım yani