Selamlar herkese,
Yaklaşık 1 yıldır Youtube üzerinde oyun ve teknoloji üzerine içerikler üretiyorum. Biraz kenarda birikimim vardı ve bende bunu Youtube üzerinde yatırıma dönüştüreyim dedim. Youtube'un kendi özelliği olan "Tanıtımlar" bölümünü kullanıp videolarımı boostladım.
Keşke biraz araştırma yapsaydım, ama ne yazık ki gerçeği çok geç öğrendim. Tanıtımlar sayesinde kanal yaklaşık 1000 takipçi kazanmayı başardı ve tanıttığım videoların izlenme sayıları, etkileşimleri ve izlenme süreleri de gayet iyiydi. Bir süre daha devam ettikten sonra bu iş böyle olmayacak deyip tanıtım vermeyi bıraktım, ancak şimdi gösterim sayılarım baya bir düştü ve sanki kanal tanıtım bağımlısı olmuş gibi yoksunluk çekiyor.
Videolarımın çok iyi olmadığını biliyorum, ama her videoda kendimi biraz daha geliştirmeye çalışıyorum ve oldukça da emek harcıyorum.
Düzenli olarak video paylaşıp düzelmesini beklemekten başka çarem var mı? Bunu yaşayanlarınız oldu mu? Yoksa sıfırdan bir kanal açmak daha mı mantıklı? Destek olabilirseniz sevinirim.
Kanalım:
https://www.youtube.com/@barbaurantiaco
Her türlü öneri ve fikre açığım, bu durum beni gerçekten çok üzüyor ve açıkçası çok da sıkıldım.
Teşekkürler.