imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O %5-10 dediğiniz kısmı çok merak ediyorum hocam açıkçası hakkı ile yapmak istiyorum dediğiniz şekilde amazona gönderip oradan satmak gibi. Ama 0 bilgi. Nasıl kimden sağlam bir eğitimle baslayabilirim hocam öneriniz var mı?
hocam yol yordam zaten belli. amazonun kuralları belli.
1- ne satılacaksa tüm süreci araştırılması gerekli. misal amerikada yatak satamassın çok ilginçi yani türkiyede amerikaya yatak satamassın. gibi
2- Şirketi kurcaksın amerika yada kanadada yada almayanyada.
3sonra amazon hesabını açacasın tüm hakkıyla. Tüm sürecide amazonla malleşerek yada destekten yürüteceksin ki sana demesinler bunu niye yaptın diye.
4- sonra liste kaydını açıp ürünleri satışa açma aşamasına gelmeden ürünleri depoya göndereceksin zaten amazon bu kısımda sana yardımcı oluyor.
5- sonra seo optimizeleri reklam çalışmalarını yürüteceksin gerekirse derset alcan
6- sonra yavaş yavaş büyücen.

ne alcaksın ne satcaksın nelere dikkat etmelisin bu eğitimler elbette önemli ama hayal satın almayın.

şimdi ben size danışmanlık vereyim zeytinyağı satıyorsunuz işte geldiniz ben size 50bin tl lik paket kestim eğitim yağladım balladım. Eee satmaya geldi gittiniz gümrüğe kardeş Türkiyeden dünyaya zeytinyağı satışı yasak siz bu yazı satamassınız gibi