Spec1299 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam %100 aynı fikirdeyim 2019da adam siteyi açmış 2019da 2020de 3-5 içerik girmiş hala 10k 20k trafiği var ama site trafik alacak hiçbir mevzu yok nasıl oluyor bu iş
herhalde hocam, işi bilen seo'cularda saklasın bakalım nereye götürecekler bu bilgileri

heeeeee allahıma bin şükür biri çıkıp abi yıllardı buradasın hitin bitin yoksa neden kasıyon diyor, basittttt çatır çatır tanıtm yazısı satıyorum şükür, sitelerim sonuçta milyonlarca backlink aldığım için (kaliteli) moz da lar ve ahrefs dr ler yüksek, site yaşlarım 16 18 20 asla sattığım yazısı silmiyorum link kaldırmıyorum, anında hizmet yarım saat 1 satte hemen yayını yapıp teslim ediyorum, sitelrimde hile hurda yok vs vs vs tabii ki güvenilirlik gibi gibi sebepleride koyunca artık oturdu sistemim.

Derdim şu ya da hayalim şuydu (hem de basit hayal) örnek 1 siteden ayda 1.000 TL (Bin TL) gelsin 22 siteden 22 bin TL gelsin, inan 1 tane bile tanıtım satıp sitemi kirletmezdim, ilk 3-4-5 yıl çok kastım olmayınca 4-5 yıldır bir tane bile siteme adsense koymadan (hala aynı) yürüyorum sadece bol haber girip tanıtm satıyorum, ama ne oluyor sürekli müşteri bulma telaşı, işte sosyal medyada oyalan, r10 da vakit geçir, tanıtım almak istiyorum diyene yaz derken ciddi çalışmaya girdim, ahlbuki benim istediim makaleyi yaz yayınla pasif gelir gelsin ben takılayımdı.... yoksa allaha şükür ölene kadar mesleğe devam.... ben memnunum bazen okuyan akadaşlar acıyor hiç sıkıntım yok merak edilmesin