Asariel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Antalya > Sessiz, doğa ile içiçesin, olumsuz yönü ise aşırı turist sebebi ile fiyat pahalılığı. Onun dışında yaşanabilecek bir yer. ( En son kaş kalkana gitmiştim ) "
Trafik feci halde kötü şehir büyük nüfus patlamasına hazırlıksız yakalandı alt yapıdan üst yapıya herşey sınıfta kaldı göç dalgası sonrası her yağmur sonrası her yer gölet olur arabalar arıza yapar, trafik felç zaten işe gidiş çıkış saatinde.
Günün belirli sahatlerinde belirli mahalleler b** kokuyor afedersiniz çünkü alt yapı öyle bir nüfusa göre hazırlanmamıştı. Sular aşırı kireçli bırakın çeşmeden su içmeyi arıtma vs olmadan makinelerinze bile zarar verir.
Hava yazları aşırı sıcak kışları aşırı soğuk kar yağmadığı için sürekli bir kuru ayaz vardır. Dediğiniz gibi turistler sebebi ile şehir pahalı artı olarak turizm işçileri özellikle daha az gelişmiş illerden gelenler şehrin medeniyetine uyum sağlayamıyor, dünyaca ünlü plajda don atletle denize girmeye filan kalkarlar. Halkı toprak zengini vizyonsuzdur. Tez vakitte bu şehir ile yollarımı ayıracağım ancak dediğin gibi denize ulaşım, doğal güzellikler vs.vs. diren diyor bana.
Hocam yazdığım yazı da belirttim. Ben tüm şehir hakkında yorum yapmam mümkün değil.
Genel olarak 1 ay kaş kalkan da kalmıştım ve gerçekten çok beğendim.