Hocam Dünya düz iddiasında bulunan biriyle ne kadar düzeyli bir iletişim kurulabilir ki ? Ben ciddiye alamıyorum mesela. O yüzden ciddi ciddi soru da sormadım hiç. Bence siz de boşverin
Dünyanın dışına çıktın herhalde elon muskın aracıyla düz olup olmadığını %100 kanıtlayamazsın ki her iki taraf için de şimdi sana kalsa amerikada aya uzay aracını indirdi insalı dersin ama spacex daha karaya indiremiyor henüz dünyada zorlanıyor ve nedense ne aya ne marsa yolcular var onca yılın ardından teknoloji gelişti her şey gelişti ama giden yok o yüzden çok kesin konuşmak veya ne konuşabilirim demek zor sana sabaha kadar aksini idda edebilirim bir çok konuda insanları yargılama saygı duy Bence, saygısı olmayan insanla aslında iletişim kurulmaz gibime geliyor.
Zıt kutupların olması her zaman tadında ölçülü olarak güzeldir farklı fikirler güzeldir öyle olmasaydı tekerlek olmazdı belki öyle düşün arkadaşın üstüne gitme.
Benim bu hususta merak ettiğim düz olsa Sana Bana farkı ne yuvarlak olsa farkı ne bize şurada yaşarsak 60-70 ya olur ya olmaz ki bu gidişle zor görünüyor yapay zekanında artmasıyla sam altman amcanın dediği gibi binlerce kişilik şirketler 10 kişilik şirketlere dönüşecek o zaman insan nüfüsünu hızla azaltmalarına engel bir şey kalmayacak covid 2.0 sonra 3.0 4.0 gibi gibi