Evet yüzde 100 engeller. Fakat unutmayın ASM dediğimiz bilgisayar diline hakim kişiler var bunlara denk gelirseniz kolaylıkla yine crack edebilirler kaynak kodunuzu alamazlar fakat lisans sisteminizi kırarlar.
Bu obfuscation işlemi Veletleri, haşereleri 3-5 lamerlik ile "programını kırdım zaa" diyen tiplemeleri tamamen bertaraf eder ve ihtiyacınız olan şey budur.
VPMROTECT
THEMEDİA
Bu ikisi piyasada bilinen en güçlü yazılımlardır.
İşin eksi yönü ise virustotal aramalarında programınız virüs varmış gibi gözükebilir. Gerçi ben sürekli crack hallerini kullandım ondan da olabilir 😅
Siz ücretli sürümü almadan önce destek ile iletişime geçip virustotal olayını çıtlatatın belki yardımcı olurlar.
Çok teşekkürler son bir sorum var. Last executed files diye bir listeleme de sunuyor bu program.
https://www.youtube.com/watch?v=JhUylReKf7k
Yukarıdaki videodaki gibi bir program yapsak exe'yi anlık olarak apiden indirip çalıştırsa sonra silse. Last executed files listesinde aracı exe mi gözükür yoksa indirip çalıştırttığımız exe mi?
Last executed files, regedit gibi yerlere düşürmeden aracı exe ile çalıştırmanın bir yolu var mı? Aracı exe düşse de loglara olur fakat uzaktan indirdiği exenin regedit vs. hiçbir yere düşmesini istemiyoruz.
Amaç kırılmasını engellemekten ziyade loglardan ve taramada bulunmasını engellemek.