Valla seçimden sonra ipin ucu kaçacak gibi kredi kartı, kredi konularında ticaret odaları karşı çıkıyor ama sonuç olarak kimin ne dediği önemli değil. Kredi kartı, kredi kullanımına kısıtlama getirmek demek şuan yarıdan fazla kişiyi etkileyecek bir durum. Kira ve araç konusunu yatırım aracı olarak kullanmaya devam ettiğimiz sürece bu artışın sonu yok bir yaptırım gelmeli ki ona istinaden insanlar bunu bir araç olarak görmeyi bırakmalı bugün bizim köylü himmet ağa bile istanbuldan arsa alıp daireleri araplara satmanın derdinde

Söylediklerinizin yanı sıra hocam bankalarda para tutmak bana riskli geliyor ancak parasını faize yatırıp aylık faiz gelirine bakanlar ve bu faizden elde ettikleri gelir ne olacak ? Bu şekilde şuan insanlar birşey almak birşeylere yatırım yapmak yerine sürekli parasını faizde tutuyor. Yatırım olarak tüm elektronik cihazlarımı taksitle yeniledim birkaç farklı alanda yatırımlara devam ediyorum ancak bu işin sonunda ben küçük ve orta ölçekli esnafın direnecek gücü kalmayacağını ve birçok kişinin kepenk kapatacağını düşünüyorum. Alınan bu önlemlerinde hiçbir işe yaramayıp artık krizin dönüşü olmayan bir noktaya bizi getirebileceğini ve içinden çıkılmaz bir döngüye gireceğimizi düşünüyorum. Allah sonumuzu hayreylesin bakalım