Merhaba, ben Zafer, 5 yılı aşkın bir süredir yazılım geliştirme alanında deneyim kazanmış bir bilgisayar mühendisiyim. Backend ve frontend teknolojileriyle birlikte çeşitli veritabanı sistemleri üzerinde çalışarak geniş bir yelpazede uzmanlık geliştirdim.
Backend tarafında, PHP dilinde Laravel ve CodeIgniter, ayrıca Java dilinde Spring Boot gibi modern ve güçlü frameworklerle çalışma fırsatım oldu. Bu frameworkleri kullanarak karmaşık iş mantıklarını ve güçlü API'lerin yanı sıra ölçeklenebilir ve performanslı web uygulamaları geliştirdim.
Frontend tarafında ise HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript ve jQuery gibi teknolojilerle geniş bir portföy oluşturdum. Kullanıcı dostu arayüzlerin yanı sıra etkileyici ve duyarlı web siteleri tasarlayarak kullanıcı deneyimini ön planda tutmaya özen gösterdim.
Veritabanı konusunda da tecrübe sahibiyim. MySQL, PostgreSQL ve Redis gibi ilişkisel ve NoSQL veritabanı sistemleriyle çalışarak veri yönetimi ve veritabanı optimizasyonu konularında uzmanlık geliştirdim. Büyük veri setlerini etkin bir şekilde yönetmek ve performansı optimize etmek için çeşitli teknikler ve stratejiler uyguladım.
Profesyonel kariyerim boyunca, karmaşık problemleri çözmek için analitik düşünme yeteneğimi ve iletişim becerilerimi geliştirdim. Ekip içinde etkin bir şekilde çalışmayı ve proje yönetimi becerilerini de kazandım.
Yaratıcı, yenilikçi ve çözüm odaklı bir yaklaşımla, her projeye değer katan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir profesyonelim. Sürekli olarak kendimi geliştirmeye ve teknolojideki yenilikleri takip etmeye önem veriyorum.

Detaylar için whatsapptan veya özelden ulaşabilirsiniz.
https://wa.me/905393141974