trendkripto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto paraların geneli için konuşmak zor çünkü Bitcoin ve Ethereum harici tamamen çöp. Bu ikisi uzun yıllar boyunca yatırım fırsatı sunmaya devam edecektir

Şahsen Bitcoin'in önceki dönem yaptığı yükselişin ortalamasını baz alarak her düşüşte topluyorum. Altcoinlere bile girmeden sadece bitcoin toplasaydınız bu sene dolar bazında 2.5-3x kazanç vardı mesela
Altcoinleri geçici heves olarak görüyorum. BTC ve ETH konusunda ilerideki teknolojik gelişmeler ve yürütülen politikalar etkili olacaktır diye düşünüyorum. Keşke kestirebilsek şu geleceği : )

mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resmi para birimi bitcoin olan ülkeler var fakat büyük ülkeler böyle bir şeyi yapmaz. Kağıt paraların kalkması çok zor. Şöyle bir şey olabilir kendi stabil coinlerini çıkarırlar örn: TRYC yaparlar bu 1tl'ye sabit bir coin olur ve türkiye der ki benim resmi coinim TRYC'dir vs. vs. gibi şeyler olur fakat gelecek merak uyandırıcı bakalım neler göreceğiz.
Ben de belirttiğiniz şekilde, devletler kendi para birimlerini çıkarır diye düşünüyorum. Bu durum şu an mevcut olan kripto para birimlerinin geleceğini gölgede bırakabilir.

Dünya'da dolar hegemonyası varken, kendi para birimlerinin dijital dönüşümü haricinde yönelmezler.