csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düz bir alanda kullanacaksanız sizi 1 kez götürüp getirir. Fakat sonrasında şarja takmanız gerekiyor. Açıkcası onvo sevmiyorum. Yani bataryaları çabuk yıpranıyor vb. Fakat bu modelde çift motor var ve en ucuz çift motor olduğu için tercih ediliyor. Kilonuza göre km si değişir. Yokuş varsa değişir vb.
Şöyle ki Kayseri çok yokuş bir yer değil, bu yüzden dediğim gibi sizi 1 tur götürüp getirir. Fakat bu ürünler yağışta kullanılmaz. Yani yağmurlu havada scooterı kullanamazsınız. Kullanırsanız ileride olabilecek maddi sorunları göze almanız lazım. İçine su kaçarsa beyni yakabiliyor vb. Onun dışında yer ıslakken sorun olmaz.

Bir de hocam bu cihazlar yüksek ivmeleniyor, mutlaka kask kullanın. Dizlik dirseklik vb alabilirsiniz. Ön freni mümkünse gevşetin. Ani durumda takla atmayın.

Ben de Hifree G1 var . 1 kez takla attım ön frenden dolayı. (aldığım gün denerken oldu )
Hifree 70km yazıyor ama hikaye. 88 kilo biri olarak 25-30 arası gidiyorum ama yokuş vb karışık. Düz yolda ise 30-35 gidiyor. Kilosu düşük biri daha fazla gidiyor. Onvo da da aynı şekilde hocam.
Hocam zaten 17 km de bir şarj edeceğim. Dükkanda rahatlıkla edebilirim. Masamın oraya kadar giderim scooterla Mağaza büyük. Yağışta kullanmam zaten. Günlük güneşlik günlerde kullanacağım. Su kaçması için de silikon sıkın diyorlar. Önerileriniz için teşekkür ederim. Uygulayacağım.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İldem tarafına gidiyorsanız bir nebze Kuzey çevre yolu uygun ama osb ise sıkıntı büyük erkilet ve sonrası
Hayırlı olsun.
Ekipman olmadan binmeyin.
Hocam aynen hacılar, orta anadoludan sivas malatya yol ayrımına gideceğim. Oradaki köprünün orada iş yerimiz.