Hayırlı akşamlar herkese. Sosyal medya üzerine hizmet vermek gibi bir düşüncem var (sosyal medya uygulamalarında takipçi, beğeni, yorum vs vs) fakat bu hizmeti başkalarının sistemleri üzerinden değil kendi sistemim üzerinden vermek istiyorum. Şuan da piyasada bir sürü smm panel var. Ben bir web sitesi istemiyorum. Bunu daha önce denedim, smm panel aç başkalarının apilerini kullan vs vs. Müşteri buluyorsun sağlayıcı k başı 15 tl den satıyor e sende kazanabilmek için k başı 20 diyorsun. Verdiğim hizmette ben 5 kazanırken adam 15 kazanıyor, iade geçilmesi gerekiyor zarar ediyorsun gibi problemler oluşuyor. Ve piyasanın üstünde olduğu için müşteri bulmak zorlaşıyor. Benim istediğim şey kendi datam olacak örneğin k başı 15 diyorsam kazancın hepsi benim olacak ya da istediğim kişilere örneğin ücretsiz 30k takipçi gönderebileceğim. Bunu kendim oluşturabilir miyim ya da başkalarının datasını komple satın alabilir miyim ? Ve bunu internet sitesi üzerinden değil de bir uygulama tarzı sistemden yapmak istiyorum. Bu mümkün mü ? Bilgisi olan hocalarım beni aydınlatabilir mi ?