caglrkpn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap kesiminden sonra öderse sorun olmaz ancak bugün alır yarın kapatırsa kredi puanı çok değil 2-3 işlem sonra yerin dibini boylayacaktır hocam bilginize yani her ay 1 kere ödeme yapmalı oda hesap kesim tarihinde yapacaksa da hesap kesiliği gün ödeme yapsın aksatmasıad 2 günü geçmesin. ayrıca kredi puanınızın yüksek olması demek kredi çekebileceğiniz anlamına da gelmez hocam. bir garanti veya güvence beyan etmek zorundasınız sigortalı bir işçi şuan maaşı asgari ücret ise kredi kartı en fazla 3x limite ulaşabilir. kredi çekme limitide en fazla 10 katıdır. aksi halde başvuracağı çoğu işlemde banka reddi yiyecektir. sürekli başvurması puan düşürür. elbet kredi çekimi yapabilir ancak. bu işlem sigortalı bir işe girip 6 ay çalışıncaya kadar bir hayli zor olacaktır. hesap oluşturduktan sonra kredi kartı limit arttırma işlemini otomatiğe çekin banka zaten otomatik yükseltme yapar birde kendiniz yükseltme talebinde bulunacaksanız hesap kesimi ypaılsın borç ödensin 3 gün sonrasında limit artış başvurusu yapın yoksa onda da red yiyeceksiniz. bilginize aklınıza takılan bir durum olursa sorabilirsiniz.
DİP NOT: Puan düşürmek çok kolay ufak bir hataya bakar. puan yükseltmekse 2-3 aylık işleme bakar. dikkatli olun
Bilgilendirme için çok sağ olun hocam, büyük bir dertten kurtardınız. Dediğiniz gibi yapacağız.

royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önerilmez, gençlik heyecanıyla limit doldurulabilir bi anda farkına varılmaz
Bizde önceden önermiyorduk ancak bu denli büyük şehirde bir öğrenci olarak yaşayabilecek diğer durumlara karşı önlem olarak bunu yapma kararı aslında hoşumuza gitti. Ekstra olarak büyüdüğünde nasıl bir geçimi olacağını bilmediğimizden krediye ihtiyacı olabilir diye düşünerekten mantıklı geliyor.

umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önermem. bilinçli kullanıcıyım normalde baktığımda 5K gibi bir borcum var, nereden kaldığınıda biliyorum aldım hevesim geçti şuan boş boş ödemiş gibi hissediyorum. ödeyip direkt kapatmak var ama bir anda 5k çıkması can sıkıcı o yüzden gününü bekliyorum canım borcum
Yeter ki 5.000 borcu olsun onu öderiz