sıkıntı yok üstad bence

fazla fazla ödemeye devame delim o vakit
kişisel oalrak cheryy felan beni ilgilendirmez
bakmamız m gereken şey belli : BYD > Toyota o vakit

BYD bakabilirsiniz sizde .
ama bunlar boş laf dostum . aslolan piaysaya farklı seçenekelr girmesi . ve lüzümündan fazla para ödememek avrupa araçlarına .
mevzu bence chery olmamalı . ilaveten almak zorunda değiliz cheryy marka araçları . ama seçenek olarak dursun işte. ne zararı var kötülemenin. adamlar s ervis ağını genişletmiş.
zaten yasa var belli mitarda şehirde bayisi olmayan araç satamaz diye .
arabaya yatırım gözü ile bakmak zaten hatalı değil midir
değişmemiz lazım bu kafaları artık
yoksa daha çok sömürüler seni ,beni ,onu
In 2023, China's automotive market saw notable sales figures across various brands, showcasing the dynamic landscape of the industry. Here's a summary of the sales figures for the top car brands in China for 2023:
- BYD led the market with sales of 2,571,109 vehicles, marking a significant year-on-year increase of 43.3%. BYD's market share was 11.85%, highlighting its dominance, especially in the electric and plug-in hybrid vehicle segments where it captured substantial market shares of 26% and 48% respectively.
- Volkswagen followed, with sales amounting to 2,228,635 vehicles. Despite a slight year-on-year decrease of 0.2%, Volkswagen maintained a market share of 10.27%.
- Toyota was third, with 1,702,773 units sold, experiencing a year-on-year decrease of 3.8% and holding a market share of 7.84%.
- Honda and Changan completed the top five, with sales of 1,193,019 and 962,061 vehicles, respectively.
In 2023, Chery Group achieved significant sales milestones in the Chinese market, with annual sales reaching 1,881,316 units. This represents a year-on-year growth of 52.6%, which is above the industry growth rate
Hocam Byd ile Toyota zaten ortak şirketler

Rakibi Toyota değildir Tesladır. Ben şahsen Tr de büyüyeceklerini düşünüyorum. Distribütörü aynı zamanda Toyota ve Lexus ile de çalışıyor. Toyota da alman arabası değil bu arada. Her alman arabası da pahalı değil ama alınabilecek bir kaç marka var onun dışında fazla ödemeye gerek yok. Diğer Çinli markalar Chery gibi dünyaya açılmadı o yüzden en çok satması normal. Byd Türkiyeye eylül ayında geldi ve bu yıl sonunda hedefleri Türkiye'nin %80'ini oluşturacak ağ oluşturmayı planlıyorlar. Böyle araçlar Türkiye de tutulur. Daha globale açılmadan satış verileri bunu gösteriyor. Arkasında Toyota olması da güven veriyor.
Yatırım olarak düşünmemek lazım haklısın ama o kadar para vereceksek kafamızda soru işareti kalmasın

Sadece bizim değil yabancı bloglarda da geçmişte bıraktığı kötü izlenimden dolayı kötü algı oluşmuş