Arkadaşlar arabam var Doblo tipi . Ya tütün ya meyve sebze filan gibi şeyler satmayı düşünüyorum.

Ekmek var mı bu işte, devletin bakışı nedir bu olaya .
Ürünlerime el korlar mı.

(Arkadaşlar bana Dukan aç filan gibi şeyler söylemeyin. Babamı kaybettim evdeki herkes bana el açmış durumda . Sermaye Yok. Amcamdan aldığım 10 bin TL ile Dukan mi açayım, o dukanin içini mi doldurayim, vergi mi vereyim? Benim annem 60 yasina dayanmış. Zaten babamın acisindan bir hal oldu... Bir insan en fazla yaşasın 70 yaşına kadar... Yani benim acilen annem için birşeyler yapıp ona dunyadski tüm keyifleri zevkleri yaşatmam gerekiyor . Bunun için hepiniz her yolu yapardınız . Kimse yapmam da demesin... )

Ha bu arada . Bir işte çalış demeyin. İlçe küçük. Burada işçi arayan kimse yok . Ve annemi de tek başına bırakıp başka ile filan gidemem.. (Zaten bu iş bulmak için başka şehire gitme zorunluluğu bir tek bizim ülkede olan bişey dünyanın başka yerinde yok .belki Somali'de filan vardır . Anlatabildim mi? . Burnunun altından bakacak eleştirecek kişiler yazmasın. Bu yolun yolcusu olmuş tecrübeli abiler biseyler anlatsın