Eozcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi ödeyecek gücünüz yoksa yapılandırma yapmayın borç ikiye katlanıp hacize öyle geçerler. Eve haciz gelme olasılıklarıda var fakat senin profilinde birşey alamayacaklarını bildiklerinden maaş haczi sırasına girip beklerler. A bankasında ki kredi limitli ürününede haciz geleceği için kullanım kısıtlanacaktır.İptal olmayacak ama hacizli bir kart olacaktır.
Kesinlikle faizler çok yüksek ve yapılandırınca iki katından fazla oluyor borç.

ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bankaların sistemleri birbirine bağlı bir bankadaki olumsuzluk kredi notunuza yansıyacağı için hepsini etkiler. Adınıza bir şey olmaması önemli değil sonuçta ikematgah adresiniz var oraya gelirler ve orada haciz yapabilirler.

Bu yaştan sonra eve hacizcileri getirirsem kaldıramam artık. İnşallah öyle bir duruma düşmem.

truveR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
kredi kartı iptal olmuyor ama borcunu ödedikçe, kalan borç ne kadarsa oraya düşüyor limiti. yani kullanamıyorsun kredi kartını.
eve haciz memurları gelir bakar buzdolabı, tv, çamaşır makinesi gibi eşyalardan 2. si varsa alıyorlarmış. Bana gelmişlerdi ilkten içeri almak istemedim, bişey almicaz sadece bakıp çıkcaz diyince aldım içeri, 15-20 saniye içinde bakıp çıktılar sadece.
Maaşa haciz koymadan önce yapıyorlar bunu.
Yani evde para edecek bişey bulmaya çalışıyorlar.
Maaşın da sadece %25 i kesiliyor. biri kesilirken başka bi banka aynı anda 2. kez haciz koyamıyor sırasını bekliyor.
Paranın değeri iyice düşecek zaten bırakın sıraya geçsinler.
Bahsettiğim bankada ki kart aylık ödeyebileceğim bir tutar ve gecikmesi yok. Yine de kullanamam mı bu kartıda? İnşallah eve gelmez direk maaş haczine geçerler.

OguzhanEzber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç günlük gecikme var?
krediler, kredi kartılar ve esnekler var. En yakın olanın 90 gün olmasına 12 gün falan kaldı hocam. Tarihler banka ve ürünlere göre değişiyor.