Sen üç kağıtçı hasta birisin. Asla cevap vermeyeceğim. Ama baban facebooktan yazdıgı an her şeyi anlatacağım. Gir ver istediğin yere
Ortada dol@ndırıcılık yok. Kişi borcu reddetmiyor. Kaçmıyor. Kendinize gelin. Forumu şahsi meseleleriniz için kulkanmayın. Kişi sizi savcılığa şikayet ederse görürsünüz kim ceza alıyor.
Borcunu sallamak geciktirmek borcu geciktirmek için oyalama yapmak dol@ndırıclık değildir. Sen kredi kartı borcunu zamanında ödemediğinde dol@ndırıcı mı oluyorsun?
Prası yoktur adamın geciktirir para bulduğunda öder. Parayı alıp seni banlarsa görüşmeyi keserse buna o zaman kötü niyet ve dol@ndırıclık denir.
Yaptığın suç. Borcunu zamanında ödemeyen ya da borcunu sallayan insana malı hizmeti zamanında teskim etmeyen insana kafana göte dol@ndırıcı diyecemezsin.
İnsanları borçları yüzünden ananı babanı ararım diye tehdit edemezsin
İş hukuki boyuta taşınırsa çok şaşıracağın bir ceza alabilrsin haberin olsun.