Doğru adımlar ve risk yönetimi ile şu şekil kazançlarda görebilirsiniz.
Nereden başlanmalıya gelecek olursa önce temel analizi öğrenin sonrasında teknik analizi. Yeni yatırımcıların day trade değil hodl etmesi taraftarıyım. Belirli bir sepet yapıp uzun vade paranızı bırakın. Ufak bir tüyo bu boğada yapay zeka coinleri ön planda olacak. Fakat geçmiş boğalarda ki gibi 50x 100xler bu boğada çok zor. Kripto fenomenlerinin hiç birinin şu coin bu coin demesine inanmayın tweet atmak için para alabiliyor(lar)uz

2019dan beri piyasadayım son 1 1.5 yıldır youtube hariç telegram ve twitter hesabımı satıp piyasadan çekilmiştim tamamen elimi ayağımı çekecektim sadece kendi yatırımlarıma odaklanacaktım fakat şu an bir kaç anlaşma teklifi sonrası tekrar geri dönüş yaptım. Hazırlıklarım sürüyor. Airdrop ve testnet kazanç elde etmek isterseniz beni takip edebilirsiniz.
DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER:
1- fenomenlerin tweetlerine kulak asmayın
2- kendi teknik analizinizi yapın fenomenlerden duyduğunuz coinlere göz atabilirsiniz ilk olarak.
3- kaybedince üzüleceğiniz parayı kesinlikle atmayın.
4- uzun yıllar terste kalabileceğinizi düşünün 300 400k sepetlerim şu an 50 60klarda fakat hala beklemedeyim satmadım. risk yönetiminizi iyi belirleyin.
ve son olarak ytd