EAWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar burada birbirinden farklı sektörlerde uzman arkadaşlar var ben wordpress le ilgileniyorum mesela bu konuyu açma nedenim birbirimize soru soralım yardımlaşalım fikir alışverişi yapalım şuanki kötü piyasada birbirimize yardımcı olalım sektörümüzle ilgili bilgi paylaşalım

Sorumla başlıyorum : Yabancı müşterilerle çalışan web tasarım sektöründe iş yapan arkadaşlar yabancı müşterileri nasıl elde ediyor kısaca bilgi verirseler sevinirim önerileri nedir?

Uzmanlık alanım olan wordpress ile ilgili bilgi paylaşıyorum :

60 Saniyede yapay zeka ile istediğiniz wordpress temasını yapabilirsiniz yapmanız gereken sadece istediğiniz siteyi yazmak görselleri yazıları dahi kendi oluşturuyor görselleri listeden siz seçiyorsunuz renkleri vb diğer özellikleri eticaret temasıda dahil buna
web adresi : https://zipwp.com/
ben bu temayı yaptım peki nasıl dosya halinde alabilirim sitenin kendi wp paneline eklentilerden ALL İN ONE WP MİGRATİON İle dosya yedeği alıp kendi cihazınıza indiriyorsunuz yaptığınız temalar özelleştirilebilir şablonlar basit gelebilir ama yapay zeka bitirdiğinde 60 saniye içerisinde baya değişiklik yapıyor Spectra altyapısını kullanıyor bunu yapay zeka ile elementore geçirebilirsiniz her kullanıcının 3 tema yapma hakkı var buda benden böyle bir bilgi olsun 100 tl ye tema konuları artmassa sevinirim
Blogger teması yapar mı