Kripto piyasalarla tanıştığım günden bu güne her zaman HODL eden bir yatırımcı oldum. Eğer beklenmedik bir ayı piyasası gelmezse bunun uzun vadede kazandıracağı nerdeyse kesin olsada maalesef ortalama ekonomide üç beş attırdığı ile yatırım yapan, binlerce dolar sermaye yönetmeyen mini minnacık bir yatırımcı olarak elimde tutarak bile kaybetmeyi becerdiğim oldu.. Oldu çünkü hayat şartları aldıktan sonra düşen kriptoların tekrar yükselişini göremeden satmamı gerektirdi. Neyse sonuçta kimse kaybetmeden öğrenemiyor bana da ders olmuş oldu ve artık yatırım stratejimi değiştiriyorum. Bundan sonra kripto varlığı alıyorum ve maksimum birkaç gün içinde karla satıyorum. En basit ticaret yöntemi işte düşükten al yüksekten sat.. Aslında spot grid botta kullanabilirim ama nedense çok ısınamadım onlara

Sadece 200 USDT kasa ile başladım. Şuanda 27,35 USDT kâr ile devam ediyorum. Sadece bildiğim, takip ettiğim gerçek bir varlığı olan projelerin coinlerini alıp satıyorum.. Bol sıfırlı meme coinlerden uzak duruyorum. Tutarak bir halt edemediğim anlaşıldı bakalım böyle ne olacak