Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Puan yükselmesi için iyi bir şey ama insan parayı görünce hoş oluyor. Ben sadece dediğiniz yöntemi uygulayarak bir kaç yıl sonra işsizken 400k kredi ve kredi kartı aldım. Şimdi de ödeme yollarını arıyorum :d benim gibi s. tüy dikmeyeceksiniz yapılabilir. Avantaj falan o kısmı bilmiyorum birkaç yıl enparanın kartını kullandım sonra banka alışıyor veriyor bir şeyler daha (:
Kim bu kağıt parçasını sevmez ki... Enpara kartını da öncelik vererek kullanabilir aslında, gençleri seviyor

caglrkpn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para kontrolü ve idaresi olabileceğiniz düşünüyorsanız verebilirsiniz bunlar haricine sigortalı çalışan bir aile bireyinin kefil olması gerekiyor başlangıç limiti olarak bankalar genel olarak 2500 tl limit verir. o keni düzenini biliyor tutumludur derseniz. verebilirsiniz. kredi puanı toplamak isterken her şeyi daha da beter eebilir ancak bilginiz olsun. acil durumlarda kullanabilmesi için güzel tabii. birde kartı çıkarttığında hesap ekstre kesimini 2 haftadan 4 haftaya çekin iyi forumlar dilerim.
Kendisi tutumlu bir birey. Genellikle dışarı dahi çıkmaz, evden eve gelir. En başta 2000 limit verseler bile onu çekmez. Aslında ekstra olarak şunu yapmayı planlıyormuş. Kredi kartının limitinden taksitlendirme yapmadan alışveriş yapıp direkt farklı kartından (asgari değil, tam) ödemesini tamamlayarak kredi puanını yükseltecekmiş. Anlamadıysanız şu şekilde tekrar özetleyeyim. İki tane kartımız olsun birisi normal bankamatik kartı olan A, diğeri ise kredi kartı olan B. Kendisi internetten 1000 liralık bir ürün alacakken B kartını kullanıyor ve taksitlendirme yapmadan peşin ödüyor. Ardından direkt ödemesini yaptıktan sonra A kartından parayı çekip B kartına transferini yaparak puan kasmayı hedefliyor. Aslında böyle de yapılabilir gibi geliyor ama yasak mı bilemiyorum. Acil durumlarda ki hele İstanbul gibi bir şehirde kesinlikle bende ona katılıyorum.