kevsertasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 15 adet websitemizi sorunsuz barındıracak, glycon smm panel scriptlerini vs desteklicek en önemlisi optimizasyonları tam sürekli kesinti yapmayacağımız sağlam bir hosting firması arıyoruz. Bir sürü firma denemiş biri olarak 1 ay ücretsiz deneme hizmeti verebilecek teknik desteği sağlam arkadaşlar fiyat bilgisi geçerlerse sevinirim.

* Denemeden kesinlikle alım yapmayacağim. Hosting sorunlarıyla uğraşmaktan bıktık. Firmasına güvenen arkadaşlar iletişime geçsin.

Sitelerin çoğu wordpress.
Cpanel hosting arıyoruz.
Bir önceki resetlememde 150 günü geçmişti reset atmam gerekiyordu mecburen şu an durum bu 107 gündür online gram sıkıntısı yok aşağıya da bir web site hızımı bırakıyorum çok az optizasyon yaptım pekde bu hızlandırma işlerinden anlamam ama bu siteyi daha önce bir çok firmada denedim hep 2sn üstündelerdi anlayacağınız. Ayrıca web oyunum var günlük 200-300 ziyaretçi ve bir çok sql sorgusu geçiyor sitemden mecburen oyun olduğu için.
refli linkim için mesaj atabilirsiniz. hesabınıza 20 euro tanımlar 7-8 euro cloud işinizi görür paşalar gibi deneyimlersiniz.

Aşağıda ki gibi 5 tane oyun server ım var hepsi 1-2gb database tutuyor haftalık olarak temizliyorum yinede ama 6-7 gb lara kadar çıktığını gördüm web site gram yavaşlamadı.

Sadece 1 web sitemde ki anlık durum böyle diğerleriyle beraber anlık 400-500 civarı online var
R