Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzülüyorum senin için gerçekten

Hadi dediğin gibi alengirli sektörlerle uğraşıyor olayım. Ben sana bildiğinin ya da düşündüğünün yanlış olduğunu, aslında olayın böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen ezikçe ( hiç kusura bakma burada ezik bir davranış sergiliyorsun ) konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Ha bizim öyle işlerle de işimiz yok. Bu işin mantığını bilen herkes, çakallıklarını bilir. White, black gibi ezikçe şeylerin arkasına saklanmaz.

Zaten söylemek istediğim şey bilgin olmadan hizmet vermeye çalışıyorsun. Hemen hemen tüm sorulara verdiğin cevapları okudum ama boş laf gevelemekten başka bir şey yapmamışsın. Hiçbirine net bir şekilde kardeş senin sorunun bu, bununla çözersin gibi bir şey yok.

Senin vın vın kurumsal dediğin şirketlerle çalışıyorum ben zaten Senin gibi hayal dünyasında yaşamıyorum yani

Sen insanların zaaflarını kullanarak para kazanmaya çalışan birisin. Açtığın konular hep yapay zeka içerikleri, size şöyle yapıyorum, böyle yapıyorum, şuranın promptu buranın promptu Hiçbir şey bilmiyorsun.

Tamamen boş konuşuyorsun. Boş konuştuğun gibi insanların vaktini harcamaya çalışıyorsun. İlk seferden beri sana insan gibi konuştum ama ciddiyet almadığını söyleyen bir cips paketi görüyorum karşımda

Senden hizmet alanların yorumlarını dinlesek şu an adım gibi eminim 10 kişien 7'si pişman kalan 3'ü de ne yaptığını bilmeyen tiplerdir.

DA PA ile uğraş diye gül sen Ben sana her gün gülüyorum

Boş beleş içeriklerle insanları kandırma teşebbüsünden başka bir şey yok. Aklınca böyle konular açarak, kendini pazarlıyorsun ama gözümde bu sektördeki zavallı insanlardan birisin. Alttan aldım ama bu sefer almayacağım. Hatta helallik konusu açmıştım, seni de etiketlemiştim. Boş bir konuda tartıştık diye ama senin şu an cips paketi olduğunu tekrar anladım.

Git hadi işletme kaydı yaparak, hız testi yaparak kurumsal firma kovala b00f ne desem avel avel bakacak, md5'i bırak sha1 kıramayacak adamlar güvenlik testi ayağına milleti silkeliyor

Kardeş hadi git şimdi sana yakışanı yap mesajımı reportla sildirmeye çalış Daha önce bilmediğin bir konuyu ilk kez keşfetmiş gibi açtıktan sonra gelen yorumları görünce sildirdiğin konun gibi
İşin çakallıklarını bilmek ayrı, ömürlük domaine uygulamak ayrı bir şey. Bana göre emanet projeye bunların uygulanması etik değil, riskl. ezikçe de değil dolayısıyla.

Kimmiş o hizmet alıp pişman olanlar, hepsi yorum yapabiliyor konulara, ticari konulara yorum kuralları gayet açık neden yoklar ve tam tersi memnun olanlar var?

R10’da satılan şeyle dışarıya satılan şey aynı olabilir mi sence? Adamın bütünsel bir proje için bütçesi yok, geliyor bana “x kelimesinde 1 ayda 1. Sıra.” Diyor, manavdan meyve alır gibi olmaz o işler. Olursa da işte çakallar yapar benlik değil.

mesajından rahatsız olsam cevap verip ihlale ortak olmazdım merak etme

Silinen mesajın hakkında da bilgim yok ne yazdıysan ulaş istediğin yerden yaz tabii anonimliğini korumak istiyorsan saygı duyarım. Senin taraflarda önemli anonimlik.