Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dırırırı yanlış cevap.

Hocam bak yanlış anlama. Geçenlerde de bir konuda daha önce hacklink olayıyla ilgili nasıl üstte kaldıklarını söylediğin bir şey söylemiştin ve hepimiz yılların bilinen yolu olduğunu söylemiştik. Üstüne arkadaş bu yorumu alıntılamış yine illegal sektörlerde hacklink olduğunu söylemişsin.

Sana daha önce cips paketi gibisin. Dışarıdan bakınca dolu ama içi boş demiştim sen bunu yanlış anlamıştın. Oysa o zamanda da yapıcı eleştiri olarak kabul et demiştim.

Bak burada da yolu ben söyleyeyim. DA/PA, index sayısı, hiti belli seviyede siteleri ( bazı kriterler daha var anlatıp küfür yemeyeyim milletten ) siteleri satın alarak, yapıyı tamamen bahsettiğin sektörlere çevirip pop desteği sağlıyorlar ve siteler kalıcı oluyor. İşin içinde gram hacklink yok oysa.

Boşver millete yardımcı olmayı ya da bir şeyler öğretmeyi. Kendini sektöre adadıysan, klasik bilgiler yerine bir şeyler öğren derim.
Kardeş sen herhalde betçilere, bilimum alengirli sektörlere falan çalışıyorsun da beni de kendin gibi sandın

benim varlık gösterdiğim, hizmet, eğitim ve danışmanlık sunduğum alanda white hat yöntemler hakim.
Muhtemelen hayatında hiç sahip olamadığın kitle yani, kurumsallar böyle, şirketleri falan var. Biliyor musun projeleri de birkaç aylık değil. Domainlerini çöp etmek istemediğim için yapamıyorum böyle yöntemler.

birgün alengirli kitle hariç hizmet vermeyi düşünürsen buyur gel eğitim için indirim kuponu açacam sana.
Hade da/pa ile uğraş sen daha adam moz’un şeyini yazmış resmi bir ölçek gibi, yanlış anlama diyor. Ciddiye almadım ki yanlış anliyayim..?