parayı alamıyorlar artık son gelen 2 güncellemeden sonra
Son gelen güncelleme ne bilmiyorum ama. Konuyu görünce geçmişe gittim.
2017 Temmuz ayıydı. Spam videolar ile 2013 yılından 2017 yılına kadar çuvalla para kazanıldı. Yani son model arabalar. Evler, arsalar alınıp paylaşılırdı forumda. R10'da değil. O forumu bilen bilir. Bu para kazanmayı görüyordum ama bir türlü girememiştim. Çoğunlukla maddiyat nedeniyle.
Artık onaylı bir kanal alıp torrent ile sanal sunucu üzerinden 1960 yılında yayınlanmış diziyi indirdim. Zaten dizilerle bu paralar kazanıldı. Her attığım bölüm öyle izleniyordu ki. Yorumda diğer bölümüde atar mısın yazıyorlardı. Hiç unutmuyorum. Tek bir kanal ve diziyle günlük 1000 tl kazanca kadar çıktım. Tarih 2017 temmuz ayı. Varın siz düşünün kazancın büyüklüğünü.
Ayın 21 olmalı. Google'ın ödeme yaptığı gün. Ben ayın ortalarına doğru girdiğim için 6000 tl civarı para birikmişti. O zaman şimdi ki gibi para kazanma açmak için şart yoktu. Paranın hesabıma yatmasına 10 dakika kala adsense hesabımı google kapattı. Tabi ben şok oldum. Hemen o foruma girdim. Forum o kadar yoğun bir gece yaşadı ki. Meğerse son 10 dakika kala herkesin adsense hesapları kapatılmış. Onlarca konu açıldı. Yazıldı çizildi ama nafile. Google resmen bize o gece şunu dedi. Artık sizi görüyorum.
Şuan hala daha yapan var bu işi. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama yapıldığını biliyorum sadece. Youtube bana göre hala daha paranın kazanılacağı bir platform. Hala daha muazzam bir para var youtube da. Sadece doğru bir hamle tapmak gerekiyor.