GÖKTUĞ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam, black hat SEO yöntemlerine giriyor bu, bet gibi illegal sektörler uyguluyor genelde. İlk sayfadaki sitelerin içeriklerini harmanlıyorlar, muhtemelen hacklink tarzında hemen yükseltecek yöntemlerle de destekliyorlardır bu spam siteleri. İçeriği çalınan kişiler DMCA kullanmadıkça, gerekli bildirimleri yapmadıkça ömürleri uzayabilir.
Dırırırı yanlış cevap.

Hocam bak yanlış anlama. Geçenlerde de bir konuda daha önce hacklink olayıyla ilgili nasıl üstte kaldıklarını söylediğin bir şey söylemiştin ve hepimiz yılların bilinen yolu olduğunu söylemiştik. Üstüne arkadaş bu yorumu alıntılamış yine illegal sektörlerde hacklink olduğunu söylemişsin.

Sana daha önce cips paketi gibisin. Dışarıdan bakınca dolu ama içi boş demiştim sen bunu yanlış anlamıştın. Oysa o zamanda da yapıcı eleştiri olarak kabul et demiştim.

Bak burada da yolu ben söyleyeyim. DA/PA, index sayısı, hiti belli seviyede siteleri ( bazı kriterler daha var anlatıp küfür yemeyeyim milletten ) siteleri satın alarak, yapıyı tamamen bahsettiğin sektörlere çevirip pop desteği sağlıyorlar ve siteler kalıcı oluyor. İşin içinde gram hacklink yok oysa.

Boşver millete yardımcı olmayı ya da bir şeyler öğretmeyi. Kendini sektöre adadıysan, klasik bilgiler yerine bir şeyler öğren derim.