# Belirli bir elementi bul
ul_element = soup.find('ul', id='BirimCihazlistesi')den sonra aşağıdakileri yazıp bir denermisiniz
li = ul_element.findAll('li', class_='borderbottomli')[1]
cihazlar = []
for cihaz in li.findAll("ul", class_='btnBorderCizli'):
cihaz_bilgisi = {
"Cihaz": cihaz.find(class_="ChzCihaz").text.strip(),
"Kapasite": cihaz.find(class_="ChzKapasite").text.strip(),
"Debi": cihaz.find(class_="ChzDebi").text.strip(),
"Marka": cihaz.find(class_="ChzMarka").text.strip() if cihaz.find(class_="ChzMarka") else "",
"Model": cihaz.find(class_="ChzModel").text.strip() if cihaz.find(class_="ChzModel") else "",
"BacaTipi": cihaz.find(class_="ChzBacaTipi").text.strip(),
}
cihazlar.append(cihaz_bilgisi)
# Abone ve cihaz bilgileri
abone_bilgisi = {
"Abone": li.find(class_="abone").text.strip() if li.find(class_="abone") else None,
"Abone Adı": li.find(class_="abone").next_sibling.text.strip() if li.find(class_="abone") and li.find(class_="abone").next_sibling else None,
"Abone No": li.find(class_="aboneNo").text.strip() if li.find(class_="aboneNo") else None,
"Sayaç": li.find(class_="aboneSayac").text.strip() if li.find(class_="aboneSayac") else None,
"Tüketim": li.find(class_="Tuketim").text.strip() if li.find(class_="Tuketim") else None,
"Basınç": li.find(class_="Basinc").text.strip() if li.find(class_="Basinc") else None,
"Birim Alan": li.find(class_="BirimAlan").text.strip() if li.find(class_="BirimAlan") else None,
"Tesisat Bağlantı": li.find(class_="TesisatBaglanti").text.strip() if li.find(class_="TesisatBaglanti") else None,
"Cihaz Bilgileri": cihazlar
}
json_data = json.dumps(abone_bilgisi, indent=4, ensure_ascii=False)
print(json_data)