Merhaba,

İşletmenizin uluslararası finansal işlemlerde etkin bir şekilde yönetilmesini sağlamak için size benzersiz bir çözüm sunuyorum: Wise Business hesabı açma hizmeti.

Wise Business hesabı, işletmenizin dünya genelinde ödemeler almasını, ödemeler yapmasını ve döviz dönüşümlerini uygun maliyetlerle gerçekleştirmesini sağlayan bir platformdur. Ben de size bu platforma erişim sağlamak için hizmet vermekteyim.

Hizmetim kapsamında, Şirketinizin adına Wise Business hesabı açılmasını sağlayarak, işletmenizin uluslararası finansal alanda güçlenmesine yardımcı oluyorum. Ayrıca, atlatma yöntemleriyle işlemleri hızlandırıyor ve size zaman kazandırıyorum.

İş İçeriği:
- Wise Business hesabı açma hizmeti
- Atlatma yöntemleriyle işlemleri hızlandırma
- Kişilerin veya şirketlerin adına Wise Business hesabı alma hizmeti
- Wise Business kart siparişi (Not: Kart siparişi için ekstra talep edilir ve fiyata dahil değildir.)

Wise Business Hesabı aktif etmek için 45 GBP talep ediyor ve fiyata dahil değildir.)

Yüksek talep nedeniyle geçici olarak isletmenizi
kabul edemiyoruz. Simdilik bekleme listemize katilin, kaydolmaniz mümkun our olmaz size bir e-posta gönderelim

Bu uyarıyı alıyorsanız endişe etmeyin sizin için bu sorunu geçip hesabınızı aktif edeceğiz

Tüm bu hizmetler, işletmenizin uluslararası finansal ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Hem işletmenizin maliyetlerini azaltırken hem de etkin bir şekilde yönetim sağlamanıza yardımcı olacak bir çözüm sunuyorum.

HizmetBedeli: 5,500 TL

Siz de işletmenizin uluslararası finansal işlemlerde etkin ve verimli olmasını sağlamak için hemen bu benzersiz fırsattan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi veya hizmet talebi için lütfen benimle iletişime geçin.

WhatsAppLink